Kalendarz  

Luty 2019
P W Ś C Pt S N
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
   

Wydarzenia  

   

Tłumaczenie  

plhrcsdanlenfrdehugaitptruskesuk
   

Zgodnie z art.13 ust.1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych ,,RODO”) informujemy, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Głuchołaskie Towarzystwo Tenisowe Głuchołazy (GTT Głuchołazy) z siedzibą przy ul. Henryka Brodatego 1, 48-340 Głuchołazy.
  2. W sprawie udzielania informacji dotyczących Pani/Pana danych osobowych prosimy o kontakt pod adresem email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu:
    1. Wykonania zadań statutowych Stowarzyszenia i innych prawnych obowiązków (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. c RODO),
    2. Realizacji prawnie usprawiedliwionych interesów GTT Głuchołazy (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
    3. W pozostałych wypadkach w zakresie i celu określonym we wcześniej udzielonej zgodzie (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. a RODO).
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa.
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów określonych w pkt. 3, a po tym czasie przez okres oraz w zakresie wymaganym przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa.
  6. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich poza Europejskim Obszarem Gospodarczym (obejmujący Unię Europejską, Norwegię, Liechtenstein i Islandię).
  7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, prawo ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz wyrażenia sprzeciwu.
  8. W przypadku, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby na przetwarzanie danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit a RODO), przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie. Cofnięcie to nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, z obowiązującym prawem.
  9. W sytuacji, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą, podanie przez Panią/Pana danych osobowych Administratorowi ma charakter dobrowolny.
  10. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne do wypełnienia obowiązku ciążącego na administratorze.
  11. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy prawa.
  12. Pani/Pana dane mogą być przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
   

Gościmy  

Użytkowników:
2
Artykułów:
135
Odsłon artykułów:
239642
   

Linki  

   
© 2011-2019 Głuchołaskie Towarzystwo Tenisowe | All Rights Reserved.